Foto’s

Dit is ons prachtige chalet, nieuw op maat gebouwd in 2020, het heeft een binnenruimte van 45m2 en is volledig voorzien van nieuwe spullen. We hebben er meteen centrale verwarming in laten aanleggen voor de winter en natuurlijk dubbel glas.
Buiten staat er een heerlijke loungeset met twee losse stoelen en een eettafel met 2 banken en een privé trampoline naast het chalet.

Genieten dus!

Jullie willen natuurlijk het chalet graag van binnen zien.
Klik op een foto voor een vergroting !

De Foto’s

Kijk eens wat een prachtig chalet we hebben laten bouwen. Ons chalet is gebouwd in Polen net voor en tijdens de Coronacrisis. Met dank aan de mannen die hard hebben gewerkt! Het was spannend, maar het resultaat mag er zijn. Hieronder de foto’s net voor transport

Strand
Het strand ligt op 900 meter van ons chalet vandaan. Dat is 11 minuutjes lopen om lekker uit te waaien.

Plaatsing van het Chalet
In april 2020, precies in de Corona periode is ons chalet geplaatst op een prachtig plekje op Park Pauw. Er stond een caravan op dit plekje en die heeft daar 39 jaar gestaan.
Er is ons verteld dat de zonsondergang vanuit ons nieuwe chalet prachtig is, we gaan het meemaken en hopelijk jullie ook!

Zo werd ons chalet geplaatst op ons nieuwe plekje in Park Pauw. Tot op de centimeter nauwkeurig. Vakwerk!

Deze oude caravan stond er, brrrr geen verwarming behalve een gashaard en warm water kwam via een boiler in het schuurtje naar de caravan. Goede keuze om deze er af te halen! Leuk weetje is dat we het hout van de steiger hebben hergebruikt voor ons vlondertje.