Reisinformatie

Algemeen
De auto kan je naast het chalet parkeren.
De slagbomen zijn in werking tussen 7.00 uur en 22.00 uur. Buiten deze tijden mag er niet over de camping worden gereden met gemotoriseerd vervoer. (Noodgevallen uitgezonderd )

Rookvrij
Het is een rookvrij chalet, het is verboden binnen te roken. Wordt er binnen gerookt dan zullen er kosten in rekening gebracht worden voor de reiniging.

Schoonmaak/serviceset
Je verzorgt zelf de eindschoonmaak van het chalet. Schoonmaakspullen vind je in de keuken onder de gootsteen, per huurder ligt er een serviceset klaar. Laat het chalet schoon en netjes achter zoals je zelf een vakantie zou willen starten.

Aankomst
Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom op park Julianahoeve in ons chalet.
Het adres van de camping is:
Camping Julianahoeve
Hoogenboomlaan 42
4325 DM Renesse

Vertrek
Op de dag van vertrek dien je om uiterlijk 10.00 uur het chalet te verlaten en de sleutel zoals afgesproken over te dragen of achter te laten bij de receptie.
Vergeet niet alle ramen en deuren goed af te sluiten en de thermostaat van de verwarming terug te draaien op 10 graden celsius.

Strand
Het strand ligt 900 meter lopend van ons chalet vandaan. Je doet hier een 10-15 minuten over om op het strand te komen.

WiFi
In het chalet is WiFi aanwezig. Het park beschikt over openbare WiFi. In het centrum van het park heb je goed bereik.

Inventaris
Voor de inventaris klik hier. Hierin geven we ook informatie over wat verstandig is zelf mee te nemen.

Borg
Per boeking rekenen wij € 150,- borg. Als er na je vertrek extra schoonmaak- of reparatiewerkzaamheden zijn in het chalet, houden wij dit in van de borg of een gedeelte hiervan. Hierover krijgt je in dat geval altijd bericht.
Als je verblijf netjes en volgens onze regels is achtergelaten, storten wij de volledige borg binnen 14 dagen na einde vakantie terug op je rekening

Toeristenbelasting
Bij elke boeking ontvang je direct van Camping Julianahoeve (Ardoer) een bevestigingsmail van je boekingsdatum. Hierin vragen ze de toeristenbelasting te voldoen à € 4,50 per persoon, per nacht. Dit bedrag geeft je ook toegang tot de faciliteiten van het park. Dit bedrag is door Julianahoeve vastgesteld en dit kunnen wij niet aanpassen.

Meeuwen
Het is verboden de meeuwen eten toe te werpen.

Ze zijn ‘brutaal’ en onthouden waar ze eten krijgen. Je kunt dan vervolgens overlast ervaren van de meeuwen.

Annuleringsvoorwaarden
Wij hanteren, ook tijdens de huidige situatie met het Coronavirus, de volgende annuleringsvoorwaarden:
– Bij annulering binnen 24 uur na boeken heb je recht op volledige restitutie van het boekingsbedrag. Heb je ons gemaild maar nog geen reactie ontvangen? Geen zorgen, wij nemen als annuleringsdatum het moment dat jij jouw mail aan ons hebt verzonden
– 20% van de huurprijs bij annulering langer dan 3 maanden voor begindatum van de huurperiode
– 50% van de huurprijs bij annulering langer dan 2 maanden maar niet langer dan 3 maanden voor begindatum van de huurperiode
– 70% van de huurprijs bij annulering langer dan 1 maand maar niet langer dan 2 maanden voor begindatum van de huurperiode
– 90% van de huurprijs bij annulering vanaf 1 dag maar niet langer dan 1 maand voor aanvangsdatum van de huurperiode
– 100% van de huurprijs bij annulering op de aanvangsdatum van de huurperiode